16 December 2008

LIVE REPORT: Monster Magnet @ Gagarin (Athens) 12/12/08

Οι Monster Magnet μας άφησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για ακόμα μια φορά μετά από ένα πολύ καλό Live. Τα είχαν όλα εκτός από την εκρηκτική Rock-Show παρουσία που μας είχαν συνηθίσει στο παρελθόν. Και αυτό γιατί ο Dave Wyndorf ήταν πολύ αλλαγμένος λόγω της περιπέτειας που είχε με την υγεία του και την απεξάρτηση του από ναρκωτικές ουσίες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δούμε έναν υπέρβαρο Dave χωρίς το κλασικό του φανταχτερό Rock look. Ήταν ντυμένος λιτά και οι κινήσεις του στην σκηνή ήταν μετρημένες. Παρόλα αυτά ερμήνεψε όλα τα κομμάτια άψογα και η φωνή του ήταν «κρύσταλλο». Όλη η μπάντα ικανοποίησε και πιο πολύ η επιλογή του set τους. Έπαιξαν σχεδόν όλεςτις γνωστές τους επιτυχίες και κυρίως τις παλιότερες (αυτό κι αν ήταν ευχάριστη έκπληξη) χωρίς να αναφερθούν καθόλου στην πρόσφατη μέτρια δουλειά τους (4-Way Diaplo).
Όλοι περάσαμε καλά, χορέψαμε, τραγουδήσαμε (ήπιαμε και τις μπυρίτσες μας) και αφήσαμε στο τέλος το Gagarin με πλήρες το αίσθημα της ικανοποίησης. Το μόνο αρνητικό ήταν ο μέτριος ήχος (για πολλοστή φορά στο Gagarin). Ελπίζω πως την επόμενη μέρα (Σάββατο 13/12) να τον διόρθωσαν.
Άντε και του χρόνου (και με ένα καλύτερο άλμπουμ)!
Watch Video

(photo by mamanis)

4 comments:

Anonymous said... Dec 17, 2008, 4:22:00 PM

test

tiger said... Dec 17, 2008, 8:55:00 PM

γαμω τα live ηταν...ο dave φωναρα....το μονο κακο ειναι οτι απο την παρασκευη το βραδυ το δεξι μου αυτι (που ηταν πιο κοντα στα ηχεια) κανει εναν ηχο που παει καπως ετσι: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Anonymous said... Dec 18, 2008, 9:55:00 AM

Συμφωνώ. Το live ήταν υπεράνω προσδοκιών και αναφέρομαι καταρχήν στις ερμηνείες του Wyndorf. Ο άλλος κόσμος στον οποίο παραλίγο να μετοικήσει, του άφησε μεν ένα σχετικό πρήξιμο (θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα) αλλά δεν επηρέασε καθόλου τη φωνάρα και το πάθος του. Κρίμα που δεν μπόρεσα να πάω και το Σάββατο.
Third Alternative και Spine Of God, οι καλύτερες στιγμές του live. Να του έδινε και λίιιιιιιιιγο παραπάνω ο drummer, θα το έστελνε σε άλλο γαλαξία. Πάντα τέτοια!
Lou

ps. έχω κάνει πατατιά και δεν μπορώ να κάνω login

Lou said... Dec 18, 2008, 11:29:00 PM

oups...

ta katafera :-P

Post a Comment