12 December 2008

Mastodon New Album

Τι καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει μια μουσική χρονιά από ένα καινούριο δίσκο των Mastodon. H super μπάντα απο την Atlanta ανακοίνωσε οτι ο νέος δίσκος είναι έτοιμος και θα κυκλοφορήσει στις αρχες του 2009. Ο τίτλος του είναι "Crack the Skye" και η παραγωγή είναι του Brendan O'Brien, γνωστού απο τις συνεργασίες του με Pearl Jam και Rage Against The Machine μεταξύ άλλων. Και αυτός ο δίσκος θα είναι θεματικός, ενώ όπως είπε και ο κιθαρίστας /τραγουδιστής Brent Hinds, οι φάπες που μάζεψε( ...θα 'χε πιεί λίγο παραπάνω) μετά απο το περσινό πάρτυ για τα MTV Awards στο Las Vegas επηρέασαν αρκετά τις συνθέσεις τους, οι οποίες θα είναι πιο μελωδικές , αλλά πάντα δυνατές.Το tracklist του album:
1. Oblivion
2. Divinations

3. Quintessence

4. The Czar
(I) Usurper
(II) Escape

(III) Martyr

(IV) Spiral
5. Ghost of Karelia
6. Crack The Skye

7. The Last Baron


Επίσης οι Mastodon έχουν ήδη ανακοινώσει κάποιες ημερομηνίες για την καλοκαιρινή τους περιοδεία παρέα με τους Metallica (http://www.mastodonrocks.com/tour). Λέτε να ξανάρθουν και απο τα μέρη μας???

2 comments:

mamanis said... Dec 12, 2008, 1:17:00 PM

Αυτά είναι νέα!
Η φωτογραφία μαζί με τον Borat «τα σπάει»!!!

Anonymous said... Jan 22, 2009, 5:43:00 PM

ΕΠΙΣΗΣ
Η Warner ανακοίνωσε λεπτομέρειες μιας συλλογής που θα ονομάζεται "Covered: A Revolution In Sound" και θα περιλαμβάνει ονόματα που υπέγραψαν πρόσφατα στην εταιρεία και διασκευάζουν κλασσικά τραγούδια από τον κατάλογό της.

Οι Mastodon διασκευάζουν το "Just Got Paid" των ZZ Top, ενώ οι Disturbed το "Midlife Crisis" των Faith No More.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου.

VW

Post a Comment