05 October 2009

...Περί σχολίων

Τελευταία φορά που απαντάω σε σχόλια, γιαυτό τα λέω εδώ. Το blog το κάναμε απλά για την πλάκα μας και να γράφουμε καμια μουσική μαλακία να περνάει η ώρα μας. Ούτε διάσημοι θέλουμε να γίνουμε ούτε λεφτά να βγάλουμε ούτε τίποτα. Έβαλα έλεγχο σχολίων για ένα και μόνο λόγο. Κάναμε κάτι φαινομενικά σοβαρό και ορισμένοι επειδή δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν είπαν απλά να το γαμήσουν. 2 μέρες το έβαλα και καπάκια σχόλια, βρισιές , ότι είμαι φασίστας και άλλα τέτοια υπέροχα.
Το ότι δεν κάνετε τίποτα αξιόλογο στη μίζερη ζωούλα σας, παρά να κάθεστε πάνω από ένα πληκτρολόγιο και να περιμένετε να βγει ένα post ή να κάνετε κάποιο σχόλιο για να φτάσετε στη μαγική στιγμή της αυτοολοκλήρωσης, προφανώς δεν είναι ο λόγος για τον οποίο ανοίξαμε το blog.
Υπάρχουν άπειρα site, forum που μπορείτε να κάθεστε με τις ώρες και λέτε ότι γουστάρετε. Επίσης μπορείτε να φτιάξετε δικό σας blog. Δέκα κλικ είναι , το soundholikz σας πείραξε;;;
Δεν ασχολούμαι όλη μερα με το blog, ούτε κοιτάω κάθε λίγο και λιγάκι τί έγραψε ο καθένας. Έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω. Αν δεν σας αρεσει ,συγνώμη, αλλά εμείς αυτό θέλουμε να κάνουμε.
Όπως λέει και η διαφήμιση , " Να φύγετε, να πάτε αλλού."
Σας ανοίγω και τα σχόλια να ξεσπαθώσετε. Και όσο για τα περι φασισμών κτλ, ουδείς ανώνυμος ( δηλαδή συνώνυμος του φασισμού και του γκεμπελισμού) δικαιούται να μιλάει. Βάλε το ονοματάκι σου, μη ντρέπεσαι! 

4 comments:

Unknown said... Oct 6, 2009, 1:11:00 AM

Συμφωνώ με όλα!Σκεφτόμουν αν θέλετε στα δεξιά να μπουν και tags με τις μπάντες σε κάθε δισκοκριτική ή Live , για να μην ψάχνονται όλοι με τις ημερόμηνιες

Lou said... Oct 11, 2009, 7:15:00 PM

asxeto_ton pitsiriko me to kwlodaxtylo, ginetai na ton steiloume sth mama tou na ma8ei tropous kai sth 8esh tou na mostraroume kati pio mousiko?

shin0bi said... Oct 11, 2009, 7:40:00 PM

Δεν είναι κωλοδάχτυλο Lou. Τίγκα μουσικό είναι. Παρόλα αυτά είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, αν έχεις κάτι καλό στείλτο mail.θα κάνουμε ανανέωση έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή!

Anonymous said... Oct 12, 2009, 1:39:00 PM

ayth pou exete anarthsei einai photoshop_giauto kai einai kapws perierga tentwmeno to xeri. sto kanoniko einai kwlodaxtylo. anyway, 8a steilw mail me protaseis.
epishs den mou aresei to bleu. mhpws na rixnate kati pio prasino?
L.

Post a Comment