12 October 2009

DISBELIEF-Protected Hell



‘Η αλλιώς..: «Οι Γερμανοί ξανάρχονται»!!
Όγδοη επίσημη κυκλοφορία για τους φοβερούς και τρομερούς DISBELIEF.Και πάλι από την στοργική αγκαλιά της Massacre Rec..Η θρυλική αρμάδα των 12κύλινδρων Panzers από το Hessen είναι και πάλι εδώ έτοιμη να παρασύρει τα πάντα στο διάβα της. Χωρίς καμία διάθεση για έλεος..
Το μοναδικό ατμοσφαιρικό, υποβλητικό, συναισθηματικά φορτισμένο death metal των Γερμανών κάνει ξανά την εμφάνισή του. Μετά τα “Spreading the Rage”, “66sick”, “Navigator”( μόνο τα πιο πρόσφατα..),ένιωθα πάντα ότι ο πιο γλυκός μου εφιάλτης δεν θα έπρεπε να έχει ποτέ τελειωμό. Και δεν έχει διάολε..
Hell” (intro)και είναι ολοφάνερο τι πρόκειται να επακολουθήσει. Τα Panzers βάλλουν από παντού ανελέητα. Η μπάντα βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα. Η rhythm section φαίνεται ικανή να κατεδαφίσει με μεγάλη άνεση ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα. Το κιθαριστικό δίδυμο (με εμφανείς και πάλι τις επιρροές από Machine Head..) θάβει την οποιαδήποτε ελπίδα να ξεφύγεις..εμφυτεύουν την απελπισία στο μυαλό..Οι αγχωτικές κραυγές απελπισίας του “Jagger” σε κυριεύουν..Οι τοίχοι του σπιτιού σείονται συθέμελα και μια ωχρή, κίτρινη, άρρωστη όψη κατακλύζει τον χώρο.
Η παράνοιά τους σε κυριεύει στο “A place to hide”..Υιοθετείς τις τάσεις καταστροφής του “Hate-Aggression schedule”.Γίνεσαι ένα με το μένος τους στο “Nemesis rising”.Σε πιάνει κρίση πανικού στο “Return of the Sin”.Βουτάς στην κόλαση μαζί τους στο “Hell goes on”.Προσπαθείς να αντέξεις τον πόνο στο “S.O.S”.Ουρλιάζεις μαζί με τον “Jagger” ότι είσαι “One nations Son” ψάχνοντας απεγνωσμένα για βοήθεια. Μετράς όλα τα τραύματά σου στο “Trauma”..
Τα Panzers έχουν ήδη ισοπεδώσει τα πάντα και έχουν εισβάλλει στο χώρο σου..Πλήρως συνεπαρμένος σηκώνεσαι να τζαμάρεις μαζί τους στο εκπληκτικό “The Dark Soundscapes”.. Κοιτάς γύρω σου.Πλήρης διάλυση, απώλεια, παρακμή..Ο χώρος σου είναι πλέον στην κυριολεξία ένα “Room 309”..Τα demonic spirits του τελευταίου track έρχονται να διαλύσουν την ψυχή σου πείθοντάς σε ότι αυτός ο χώρος είναι πλέον μια πραγματική “Demons Entry”..
Δεν είναι όνειρο. Είναι εφιάλτης..«Οι Γερμανοί ξαναήρθαν»..και κυριολεκτικά NotA Place to Hide”..


Βαθμολογία:στα κορυφαία της χρονιάς




2 comments:

mamanis said... Oct 12, 2009, 11:21:00 PM

Chaos \m/

http://www.youtube.com/watch?v=0aHBVDXLvvQ

libero said... Oct 14, 2009, 1:11:00 PM

Είμαι σίγουρος πως αν υπήρχαν Mp3 στον WW2,οι μεραρχίες των Panzer θα άκουγαν Disbelief...ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ για ένα περιέργως "αδικημένο" συγκρότημα. Να μην ξεχάσω να δώσω παράσημο στον αρθογράφο για την παρουσίαση/ανακάλυψη της μπάντας.

Post a Comment