15 July 2010

Ejekt Festival 2010 live report

Με πρόλαβε ο nu, αλλά θέλω να πω και γω 2 πράγματα, κυρίως για τη γελοία DETOX. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τους 2 πρώτους δεν τους είδα , οπότε δεν μπορώ να εκφέρω και άποψη.
Bad Religion: Η μπάντα είχε πολύ κέφι, έπαιξαν γύρω στη 1.5 ώρα και ικανοποίησαν πλήρως τους πιτσιρικάδες που μαζεύτηκαν να τους ακούσουν. Προσωπικά με κούρασαν, αφού όταν έχεις περάσει την τρυφερή ηλικία των 15-16 που γουστάρεις με χίλια, μάλλον η συγκεκριμένη μπάντα δεν έχει να σου πει και πολλά. Ας μην είμαι άδικος όμως , αντικειμενικά η παρουσία τους ήταν καλή.
Faith No More : Είχαμε για 2η φορά μέσα σε ένα χρόνο την ευκαιρία να ξαναθαυμάσουμε το φαινόμενο Mike Patton. Άλλη μια καταπληκτική παράσταση από τον μέγιστο performer /χαμαιλέοντα. Ό,τι και να πεις είναι λίγο. Μοναδικό του ίσως ελάττωμα ότι επισκιάζει εντελώς την υπόλοιπη μπάντα… Σχεδόν 2 ώρες με γεμάτο setlist, ικανοποίησε πλήρως τους πάντες. Ο τύπος τα έσπασε κυριολεκτικά ( σε κάποιο σημείο έσπαγε πιάτα!!!). Όσοι δεν τον είδαν πέρσι κατάλαβαν τι έχασαν. Όσοι έκαναν και 2η φορά το λάθος, τι να πώ; Ας προσέχανε. In Patton We Trust
Unkle : Πολύ καλή παρουσία ,άρτιο παίξιμο. Αδικήθηκαν θεωρώ από το γεγονός ότι βγήκαν τελευταίοι μετά τους FNM , που και ο μισός κόσμος έφυγε και όπως και να το κάνουμε μετα τον General Patton όταν βλέπεις τους Unkle σίγουρα δεν θα σε εντυπωσιάσουν και τόσο.
Και ας ασχοληθούμε λίγο με την DETOX , την εταιρεία που διοργάνωσε το γεγονός. Παιδία μπράβο, είστε για τα καΐκια. Άθλια διοργάνωση που κάνει την Didi να μοιάζει με καλοκουρδισμένη μηχανή. Ξεκινάμε από την αλλαγή του χώρου την τελευταία στιγμή. Τι τεχνικά προβλήματα και μαλακίες; Τελευταία στιγμή πήγατε να συνδέσετε τα καλώδια; Απαράδεκτοι. Ο ήχος στο κλειστό ήταν απλά κακός και μόνο αν ήσουν κοντά στην σκηνή ψιλοπαλευόταν. Στους Bad Religion ό ήχος ήταν κάκιστος. Στους Faith No More και στους Unkle ας πούμε ανεκτός. Και σκεφτήκατε να βγάλετε και τους Unkle στο τέλος ; Σας πήρε ώρα;
Και κλείνουμε με το 2ο φιάσκο. Πριν καν τελειώσουν οι FNM δεν έδιναν άλλες μπίρες γιατί και καλά τελείωσαν. Μας δουλεύετε ρε καραγκιόζηδες;; Δεν ήξεραν πόσα εισιτήρια είχαν κόψει; Απλά έπρεπε με κάποιο τρόπο να σπρώξουν τις μπόμπες που τους είχαν ξεμείνει. Κάτι τελειωμένες βότκες και τεκίλες που ούτε αυτοί ήξεραν τι είναι. Και το γαμάτο που έτυχε : Βότκα red bull 6 ευρώ. Βότκα με πορτοκάλι ρωτάω ; 7 ευρώ όσο τα άλλα ποτά . Πιάσε μια Βότκα red bull τότε. Παίρνω τη μάρκα, πάω στο μπαρ. Δεν έχει βότκα λέει. Μόνο τεκίλα και ένα ρούμι χωρίς όνομα.
Γενικά παίρνουν ένα μεγαλοπρεπέστατο 0 στην όλη διοργάνωση και προσωπικά αν δεν έρχεται κάποιο σοβαρό όνομα απλά δεν ξαναπατάω πόδι.
Άντε γαμηθείτε ρε!

6 comments:

Anonymous said... Jul 15, 2010, 3:56:00 PM

ΕΣΥ ΤΙΣ ΗΠΙΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΡΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΕΛΟ ΣΙΝΟΜΠΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΜΑΣ; ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ! ΓΙΑΤΙ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;

Anonymous said... Jul 15, 2010, 4:15:00 PM

ολοι να γραψετε ριβιου

ο καθενας το δικο του τοπικ

Anonymous said... Jul 15, 2010, 4:52:00 PM

γραψε ρε μλκ και στο δικό μου τοπικ ομως, μονο εδω?

nu

shin0bi said... Jul 16, 2010, 11:30:00 AM

Τις ήπια όλες γιατί εσύ αμα πίνεις γράφεις μαλακίες μετά!

Anonymous said... Jul 16, 2010, 11:00:00 PM

ο ηχος ηταν για το π..ο

Soul Auctioneer said... Jul 16, 2010, 11:54:00 PM

Μου βρωμάει Tool Δεκέμβρη 2006 η φάση... Όσοι ήταν εκεί θυμούνται το ηχητικό αποτέλεσμα "συναυλία μέσα σε κονσέρβα"..

Post a Comment