15 October 2010

INTERPOL-INTERPOL


Είχα καιρό να τηνε συναντήσω, θυμήθηκα τότες που πίναμε ποτά και σφηνάκια, τσίτα σφηνάκια, χρόνια, τόσα πολλά χρόνια μαζί και γέλια, πολλά γέλια.Και δώστου ξενύχτια και πιάσε άλλη μια μπύρα ρε μάγκα και να σου τα after μετά, όχι δεν είχε σημασία σε ποιο μαγαζί θα πηγαίναμε, πηγαίναμε παντού, οτιδήποτε ήταν ανοιχτό στις 6 το πρωί, μπαίναμε μέσα και συνεχίζαμε.Μοναδική εξαίρεση το Mo Better, εκεί πίναμε μόνο μπύρες, για να αποφύγουμε τις μπόμπες που θα μας έστελναν με την μία στις απαίσιες τουαλέτες του μαγαζιού με τις περισσότερες αναμνήσεις της ζωής μου, εγώ δηλαδή, γιατί εκείνη έπινε κανονικά, δεν μάσαγε τίποτα, δεν καταλάβαινε η στομαχάρα της από μπόμπες.Ήταν και όμορφη, πολύ όμορφη, σε αντίθεση με εμένα, δίμετρη, γαμώ τις τύπισσες, με χιούμορ και έξυπνη και στυλάτη, την κύτταζε όλο το μαγαζί, όποιο και να ήταν αυτό.Ντάξει, η τύπισσα είχε και ελαττώματα, ανασφάλεια τέρμα, κάθε τρίμηνο και με άλλο γκόμενο, εννοείται της φάσης της, αλλά εντάξει η τύπισσα ήταν και γαμώ, μέχρι που αποφάσισε να νοικοκυρευτεί.
Πέρασαν τα χρόνια και την πέτυχα ένα βράδυ στο mo better, που βρέθηκα εντελώς τυχαία, με το ζόρι, δεν το ήθελα, σας το λέω ειλικρινά, ήμουν χάλια και ήθελα να γίνω περισσότερο χάλια και τέτοιες ώρες που το θυμήθηκα μόνο εκεί γίνεσαι χάλια.Αράξαμε να πιούμε μια μπύρα, να θυμηθούμε τα παλιά, όπως μου είπε εκείνη δηλαδή, για εμένα δεν υπήρχαν καν τα παλιά.Εκείνη συνέχιζε την ζωή της κανονικά, αλλά, είχε γίνει, πως να το πω, εεεεεεεεεεεεεεεεε βαρετή!Μηδέν πρωτοτυπία, μηδέν χιούμορ, τίποτα, μίλαγε για το πόσο ερωτευμένη είναι, πόσο όμορφα περνάει, πόσο τέλειο ήταν το σπίτι όπου ζούσε με τον αγαπημένο της.Μέχρι που την ρώτησα αν ασχολείται ακόμα με την μουσική όσο ασχολιόταν τότε.

''Μπααααα, το έχω παρατήσει το σπορ, αν κάτσει κάτι καλό να κατεβάσω από το ίντερνετ, αλλιώς δεν αγοράζω πια, τα λεφτά δεν μου αρκούν και αμάν με αυτές τις μουσικές έχω και άλλα πράγματα να ασχολούμαι.Τραβάω τελική τζούρα από το τσιγάρο μου, πίνω και την τελευταία γουλιά της πράσινης.
-Τον νέο δίσκο των Interpol τον άκουσες;
-Ναι ρε, γαμούσε....

Πήγα πρώτη φορά τουαλέτα στο Mo better.............................................

0,1/10

41 comments:

Anonymous said... Oct 15, 2010, 10:28:00 PM

gamei kava to post, to kalytero ever, poio naki-mou einai auto pou anafereis?giati de to xw gnwrisei?

Soul Auctioneer said... Oct 15, 2010, 11:32:00 PM

Άμπαλος δίσκος εντελώς. Το ρηβιού γαμάει ως συνήθως..

mamanis said... Oct 16, 2010, 5:02:00 AM

Είναι άμπαλος ο δίσκος εντελώς και η αρρώστια το επιβεβαίωσε με τον φοβερό, αλληγορικό της τρόπο.

Anonymous said... Oct 16, 2010, 4:35:00 PM

Κι ό,τι είχα αρχίσει να ανησυχώ.. Επέστρεψες με ριβιουράρα!
Δε συμφωνώ με την άποψή σου και τη βαθμολογία (ο δίσκος ήταν καλύτερος από όσο περίμενα, δεν περίμενα και πολλά..), αλλά πραγματικά αυτό είναι τόσο δευτερεύον, τι λέω, ούτε καν, δεν έχει καμία σημασία, γιατί χάρηκα τόοοοοοοοσο πολύ το κείμενό σου!!

Δέχεσαι παραγγελίες για κραξιματικά ριβιούς;

Τ.Τ.

Υ.Γ.: Πλέον, σε συμπαθώ περισσότερο επειδή προτιμάς να γράφεις "κυττάζω" (που κατά πολλούς είναι ορθότερο) αντί "κοιτάζω".

Anonymous said... Oct 16, 2010, 8:05:00 PM

Arrostia strikes back!! And I fucking like it!!

arrostia said... Oct 19, 2010, 11:14:00 AM

Τ.Τ@ δέχομαι παραγγελιές, φυσικά,ρίξτη για να δω αν το'χω. Όσο για το ''κυττάζω'' πολλοί μου κάνουν παρατήρηση πως η ορθογραφία μου είναι λάθος.Μαλακία ε?

Anonymous said... Oct 19, 2010, 1:35:00 PM

Θα τη ρίξω τη βόμβα...
-
-
-
-
-
-

(((Deerhunter- Halcyon Digest!)))

διότι, μη μου πεις, περί βόμβας πρόκειται, αφενός επειδή δεν έχω διαβάσει πουθενά αρνητική κριτική παρά μαλακοδιθυράμβους, αφετέρου επειδή αναγνωρίζω το ταλέντο τού Bradford Cox, τις δυνατές ιδέες του, τις οποίες, όμως, ρε γμτ, καταδικάζει με την αρνητικά και μόνο εννοούμενη εσωστρέφειά του! Εκεί που πάει να με συγκινήσει, φρενάρει απότομα, λες και θέλει να κρατήσει τη συγκίνηση για την πάρτη του ο καλλιτέχνης και στέκομαι μαλάκας να αναρωτιέμαι γιατί δεν πετυχαίνει να μου δημιουργήσει το φίλινγκ που άλλοι με το μισό και λιγότερο ταλέντο του πέτυχαν.
Αν ανήκεις, βέβαια, στο ηλικιακό γκρουπ των 20+ (έως 26-27) μάλλον είσαι καθυποδουλωμένη από τη δουλειά, σε αυτές τις ηλικίες σαρώνει ο τύπος, μόνο κάτι γέρους και γριές 30+ σαν του λόγου μου τον αντιμετωπίζουμε με δυσπιστία.

Όσο για το "κυττάζω" # "κοιτάζω" να τους πεις να το ψάξουν ετυμολογικά και σημασιολογικά και αν δεν πειστούν ή έστω προβληματιστούν ότι στέκει περισσότερο η πρώτη γραφή, να μη με λένε Τ.Τ..

Μας έλειψες, πολύ χάρηκα που ξαναδιάβασα κείμενό ύστερα από καιρό.
Τ.Τ.

arrostia said... Oct 19, 2010, 4:10:00 PM

τον δίσκο αυτόν, που λες, τον κατέβασα, άκουσα λίγο και δεν θυμάμαι τίποτα.Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό, βαριέμαι να ασχοληθώ για να τον κράξω, να σου πω την αλήθεια μου.Είμαι άνω των 27 άρα ανήκω στην κατηγορία γριάς ε??????????
Σας έλειψα?????Ε, καλά τώρα...σας έλειψα....

Anonymous said... Oct 19, 2010, 4:38:00 PM

Πεσ' τα, χρυσόστομη! Να είσαι καλά, είχα αρχίσει να αισθάνομαι ΤΡΕΛΗ μοναξιά αναφορικά με το δίσκο! Τι άλλο να πεις; Τα είπες όλα.. Ούτε για κράξιμο δε σε εμπνέει.

(το τσάκισα συντακτικά σε ένα σημείο το προηγούμενο σχόλιο, αλλιώς το σκεφτόμουν, αλλιως το έγραψα, "έφαγα" κι δύο λέξεις, αλλά σημασία έχει ότι συνεννοηθήκαμε.)
Φιλάκια

Anonymous said... Oct 19, 2010, 5:04:00 PM
This comment has been removed by a blog administrator.
Soul Auctioneer said... Oct 19, 2010, 8:02:00 PM

@Τ.Τ. Ρε το Halcyon Digest γαμάει.. Δε το καταλαβαινω αυτο περι εσωστρέφειας να σου πω την αλήθεια.. Ισως στους προηγούμενους δίσκους (που επισης γαμούνε), αλλα οχι σ αυτον..

Arrostia τσέκαρε τον δίσκο των Weekend, 'Sports'.. Γαμάει ασύστολα

Anonymous said... Oct 19, 2010, 8:30:00 PM

Σόουλ, σέβομαι πολύ τη γνώμη σου, επειδή είσαι πολύ ενημερωμένος μουσικά και ασύγκριτα περισσότερο από μένα, εκτιμώ επίσης και το μουσικό σου γούστο, επειδή συμπίπτει σε πολλά με το δικό μου, αλλά στην περίπτωση των Deerhunte δε θα συναντηθούμε. Άσε που βαρέθηκα να διαβάζω διθυράμβους για το δίσκο. Τόση ομοφωνία πια, ούτε μία αρνητική κριτική;!

Χαιρετώ.

Τ.Τ.

Soul Auctioneer said... Oct 20, 2010, 10:21:00 AM

Είμαι απλά λιγο, βασικα πολυ, οχι λιγο, σπασίκλας.. και με τη μουσικη φουλ.. 8)
Απλά λέω αυτο που είπα και στην arrostia, άκουσε το ξανά, κι εμένα μου τι δίνει το υπερβολικό χάιπ αλλα μερικές φορές κολλάει, τι να κάνουμε.. Η πραγματική αδικία είναι οτι ακουσαμε πολλους περισσότερους διθυραμβους για το forgettable Suburbs..

arrostia said... Oct 20, 2010, 12:45:00 PM

Για εμένα το Suburbs αποδείχθηκε ΑΠΑΤΗ, όσο και να χτυπιούνται όλοι πως είναι γαμάτος δίσκος απλά πιο απλός κ.τ.λ, ε τι να κάνουμε είναι βαρετός δίσκος για εμάς που γουστάραμε να τα σπάνε οι ARCADE FIRE.Το άκουσα των Weekend Σόουλ και όντως ήταν πολύ καλός.Όσο για Deerhunter βγάλτε μόνοι σας τα μάτια σας!!!

mamanis said... Oct 20, 2010, 2:06:00 PM

Όντως, μπορεί να μην τα σπάνε οι Arcade στο καινούργιο, το δισκάκι όμως είναι μια χαρά έτσι και αλλιώς. Δεν χρειάζεται να τα σπάει κάποιος για να κάνει καλή μουσική. Στην περίπτωση των Interpol έχουμε ένα κάτω του μετρίου (σχεδόν κακό) δίσκο - όχι όμως και 0,1/10 που του έβαλες. Τέλος πάντων, το θέμα εδώ είναι ότι ο δίσκος είναι μάπα λόγο των ρηχών και δίχως έμπνευση συνθέσεων. Το "Our Love to Admire" ήταν και γαμώ τους δίσκους και ενώ περιμένεις κάτι ανάλογο, ακούς την μούφα και ξενερώνεις. Στην περίπτωση των Arcade Fire όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Περίμενα κάτι καλό και άκουσα όντως κάτι καλό (να μην πω και καλύτερο από το "Neon Bible"). Πες τε το hype, εγώ το θεωρώ γαμάτο. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Επειδή δεν τα σπάει; Εσύ ρε αρρώστια δεν αντέχεις άλλα που τα σπάνε (βαράνε) πραγματικά, αυτό σε πείραξε; Όσο για τους Deerhunter, άσε να μην μιλήσω καλύτερα, αλλά μόνο να γελάσω...χαχαχαχαχαχαχαχα

arrostia said... Oct 20, 2010, 2:48:00 PM

Ένας δίσκος που δεν ακούγεται μέχρι τέλους και ούτε μέχρι μέση, εδώ που τα λέμε πέρνει 0 (μηδέν) το 0,1 μπαίνει μόνο γιατί είναι οι Interpol.Είμαι αυστηρίλα mamani?AXAXAXXAXAXAXAA.Και, ρε, όχι , όχι, καλύτερο το Suburbs από το Neon Bible......OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.

Anonymous said... Oct 20, 2010, 3:02:00 PM

Σόουλ, δεν έχω την παραμικρή προκατάληψη με το hype και το mainstream, την παραμικρή όμως. Αντιθέτως, κοιτάζοντας πίσω, με μέμφομαι όταν μικρή πιεζόμουν να μου αρέσει ο Χ underground καλλιτέχνης επειδή τον είχε προτείνει ο Ψ ψαγμένος παραγωγός ή Υ υπεργαμάτος τύπος, αλλά τότε είχα το ελαφρυντικό της ηλικίας. Για το Suburbs γράφτηκαν και αρνητικές κριτικές. Ακόμα και θετικές κριτικές για το δίσκο ήταν συγκρατημένες σε σημεία και σίγουρα όχι διθύραμβοι. Θα προτιμούσα οι Arcade Fire να είχαν βγάλει έναν κακό -ξεκάθαρα κακό- δίσκο, από αυτόν το "ναι μεν καλός, αλλά.." Θα τους αγαπάω πάντα για το funeral, χωρίς να περιμένω τίποτα παραπάνω από αυτούς. (Παρεμπιπτόντως, Mamani, όταν είδα ριβιού σου για το Suburbs, σκέφτηκα "τώρα τα είδα όλα..") Να, οι Autolux, για παράδειγμα, σκόραραν μια ωραιότατη και ξεκάθαρη μπαλαφάρα ολκής!! Δε γουστάρω ημίμετρα, μόνο έντονες συγκινήσεις είτε από αριστουργήματα είτε από παταγώδεις αποτυχίες!
Θα γούσταρα πολύ να διαβάσω ένα κραξιματικό ριβιού για το Halcyon Digest, έτσι για αλλαγή.
Χαίρομαι πάντως που εδώ μέσα βρήκα άλλα δύο άτομα που δεν τους άρεσε ο δίσκος εξίσου.
Ασχετο: Τσεκάρατε το ντεμπούτο άλμπουμ των Crystal Fighters! Αδυνατώ να ξεκινήσω τη μέρα χωρίς ακούσω και να πάρω λίγη από την ενέργεια αυτής της δισκάρας!
:-)
Τ.Τ.

mamanis said... Oct 20, 2010, 4:14:00 PM

Αν το Suburbs ήταν το ντεμπούτο τους θα λεγάτε και γαμώ τα δισκάκια βγάλανε αυτά τα τυπάκια από τον Καναδά. Πω πω, τι γαμάτη μπάντα. Τώρα λέτε "ναι μεν καλός, αλλά". Δεν υπάρχει «αλλά», είναι μια χαρά δίσκος. Φυσικά και δεν κάθομαι να το συγκρίνω με το Funeral, γιατί αυτός ο δίσκος απλά δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με Neon ούτε με Suburbs. Funeral δεν ξαναβγαίνει, τι να κάνουμε τώρα;

arrostia said... Oct 20, 2010, 4:37:00 PM

T.Τ @ Now you're talking!ΔΙΣΚΑΡΑ των Crystal Fighters!!Και αυτό για τα ημίμετρα, πόσο δίκιο έχεις , δεν γουστάρουμε ημίμετρα, μόνο χάλια ή άρρωστα δισκάκια!

mamanis said... Oct 20, 2010, 4:50:00 PM

Mιας και μίλησες για άρρωστα δισκάκια:
Αρκετά ασχοληθήκαμε με φλωριές μου φαίνεται. Ρε ακούστε Kvelertak να δείτε καμιά "μαύρη" μέρα!!! ;)

Anonymous said... Oct 20, 2010, 7:42:00 PM

Αυτό το hype γύρω από τους Deerhunter ούτε εγώ το καταλάβα ποτέ. Ανέκαθεν τους βαριόμουν . Arcade Fire - Suburbs , καλό δισκάκι

Anonymous said... Oct 20, 2010, 11:39:00 PM

πραγματικά το review θα ήταν ιδάνικό αν όπου γραφόταν η λέξη Interpol βάζαμε στη θέση του τη λέξη Deerhunter. Το Halcyon diggest ειναι by far ότι πιο υπερτιμημένο κυκλοφόρησε φέτος. Ισως αρέσει σε αυτους που κοπιάρουν το πιτσφορκ η απλά ξεκιννήσαν να ακουνε μουσική από το 2007!!!!

Soul Auctioneer said... Oct 21, 2010, 12:25:00 PM

Κολοκύθια.. I'll bite λοιπον.

Καταρχάς μη συγκρίνουμε το hype AF-Deerhunter... Ξεχνάτε οταν βγήκε το Suburbs που φτάσαμε σε τέτοιο επίπεδο hype που παρ' ολιγον να κάνει έκτακτο ρεπορτάζ ο ρεπόρτερ Τσιλι του Στάρ και το troktiko ηταν στο τσακ ν' ανεβάσει άρθρο σχολιασμού 'στείλτε μας τις απόψεις σας'... Αλλα τοτε ηταν οκ που το εκθείαζε το πιτσφορκ...
Αυτό κατα πρώτον..

Κατα δεύτερον, που ακριβώς τα σπάνε οι AF σ αυτό το δίσκο (και οι Deerhunter ειναι 'για γέλια';) Δε καταλαβαίνω... Ξαναζεσταμένο φαί, καλό φαι, δε λέω, δεν είναι και μπάμιες, αλλα η φάση είναι σαν το απαράδεκτο ανέκδοτο με τον Τοτο: "Τι φαι εχουμε σήμερα μανα;" "Πιτσα Τοτε". "Πιιιτσα, πιιιτσα, πιιιτσα..."... κλπ.

Κατα τρίτον, δεκτό να μην αρέσει το Halcyon Digest σε κάποιον αλλα όχι και πιτσφορκικοι/ανιστόρητοι οσοι γουστάρουν.. έλεος. Μου φαίνεται αδιανόητο όποιος γουστάρει κιθαριστική ποπ 60's-70's-80's (απο Beatles μέχρι Beach Boys κλπ.) να μην του αρέσει αυτός ο δίσκος... Όλος ο δίσκος ενα μεγάλο (γαμάτο) tribute είναι.

Τέλος... Θα το πω κι ας πέσετε να με φάτε.. Οι Interpol έχουν να βγάλουν 'δισκάρα' απ' το ντεμπούτο τους. Ολοι ξέρουμε μεσα μας οτι οι υπόλοιποι δίσκοι, ακόμα και το Our Love to Admire που όλοι το admire και δεν καταλαβαίνω γιατί, είναι 'καλοί'. Απλά αυτό. Δισκάρες ούτες με σφαίρες... Κι ο τελευταίος είναι σκουπίδι.

@mamanis: Γαμάει το Kvelertak ασύστολα... Το χω στο MP3 στο αμάξι για νυχτερινή οδήγηση... \m/ Υπάρχει άραγε καμια πιθανότητα να σκάσουνε αυτοί απο τη Ψαροκώσταινα για κανα λάιβ;

Anonymous said... Oct 21, 2010, 4:39:00 PM

Ρε Soul μην τρελαθούμε , τι σχέση έχουν οι Deerhunter με τις μπαντάρες τύπου Beach Boys και Beatles που άφησαν εποχή . Καμμία. Tεσπα σεβαστή η άποψη όμως δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τους Deerhunter , προτιμώ να ακούσω τους Engineers που κινούνται στα ίδια πλαίσια και δεν έχει ακουστεί τπτ για αυτούς.

Anonymous said... Oct 21, 2010, 6:39:00 PM

Αντε πάλι το ειδαμε κ αυτό...οι Deerhunter στην ίδια πρόταση με Beach Boys k Beatles. Όταν ακούσεις κιθαρίστικη ποπ από συγκροτήματα που μάλλον δεν έχεις ποτέ ακούσει, Felt, Sarah Records, Field Mice θα καταλάβεις πόσο μικρός είναι ο καχεκτικός Brandford Cox κ η παρέα του, πάντως μέχρις στιγμής κανα δυο καλά τραγουδια έχει να επιδείξει η καριέρα τους, Νever Stops κ nothing ever happened τα οποιά ακόμη κ μπροστά στο Lights των Interpol μοιάζει σαν παιδική άσκηση.

Αν δεν είχαν πάρει 2 υπερβολικά 9.2 από το site της πλάκας θα τους είχες γραμμένος κανονικά...αλλά τώρα είναι indie να σου αρέσουν οι Deerhunter όπως ήταν indie να σου αρέσουν οι Interpol 8 χρόνια πριν...

Soul Auctioneer said... Oct 21, 2010, 11:06:00 PM

Πρώτον ουδέποτε συνέκρινα Beatles και Beach Boys με Deerhunter, μια αναφορά στο ύφος έκανα, αν δεν διαβάζετε γραμμή ανα γραμμή το ποστ μου μέσα στην κάυλα να απαντήσετε κάτι εξυπνακίστικο θα το βλέπατε αυτό.. Αλλα μαλλον ζητάω πολλά απ' οτι φαίνεται.

Κατα δεύτερον ρε ανώνυμε νο. 2 κατούρα και λίγο... Έχω ακούσει (και εχω και μερικούς στη δισκοθήκη μου) δίσκους απ' τις μπάντες που ανέφερες.. Και αν θες τη γνώμη μου ειναι ντροπή άνθρωπος με τέτοια ακούσματα να θεωρεί ακόμα και το παλέψιμο Lights κάτι άξιο λόγου...

Ο πρώτος που θα κράξει το πιτσφορκ είμαι εγώ, κάτι που κάνω συνέχεια.. Ναι, είναι κωλοσάιτ, τα ρηβιούζ επιτεδευμένα και η όλη χιπστεροκουλτούρα που καλλιεργεί ειναι για το πούτσο. Αυτό δε σημαίνει οτι σ οποιο δίσκο βάζουν καλή βαθμολογία ειναι αυτόματα άμπαλος... Οπως και να χει, στ αρχιδια μου ποσο του έβαλε ο καθένας και τι λέει η όλη indie υποκουλτούρα.. Η αποψη μου ειναι δική μου.

Απο κει και πέρα κάτι τελευταίο για ολα τα τέτοια φάσης τυπάκια, που λες κάτι και αντι να επιχειρηματολογήσουν, να κάνουν κουβέντα βρε αδερφέ, αμέσως το γυρίζουν στην επίθεση με λίγο name dropping και το παίζουν σούπερ πεφωτισμένοι ξερόλες, indier/alternativer than thou, ξέρετε, οι κλασσικοί τύποι που λατρεύουν να κράζουν πράγματα που τους αφήνουν (υποτίθεται) παγερά αδιάφορους, κι εμάς δε μας κάνανε πολυ παρέα στο λύκειο πολύ αλλα τα βγάζουμε αλλού...

Anonymous said... Oct 21, 2010, 11:23:00 PM

θα μπορούσε να ήταν κ κείμενο αυτοκριτικής το παραπάνω φιλε soul. όταν υπάρχουν επιχειρήματα απαντάς με επιχειρήματα...εκτός αν είναι επιχείρημα το "Μου φαίνεται αδιανόητο όποιος γουστάρει κιθαριστική ποπ 60's-70's-80's (απο Beatles μέχρι Beach Boys κλπ.) να μην του αρέσει αυτός ο δίσκος". χαχαχα. Ειναι περισσότερη ντροπη πάντως να υπερασπίζεσαι τους Deerhunter με καμία 50 παραγραφους στο σύνολο λες κ πρόκειται για μνημείο στην ιστορία της μουσικής.

Anonymous said... Oct 21, 2010, 11:40:00 PM

k by the way για μουσική μιλάμε, σορυ δηλαδή αλλα πόσες μουσικές διαφωνίες έχεις χωρίς να αναφερθείς σε αλλες 1500 μπάντες ταυτόχρονα? Αλλα μάλλον σου αρέσει να νιώθεις επιτιθέμενος, γιατί μάλλον μόνο άμυνα ξέρεις να παίζεις...παπαγαλάκι (αναποδίσω στο τυπάκι).

Soul Auctioneer said... Oct 22, 2010, 12:56:00 AM

Ξαναδιάβασε τα ποστ μου στη σελίδα... Διαβασε τωρα και τις απαντησεις σου και δωσε βαση στο υφος σου.. Ναι, ειναι λογικό να αναφερθουν μπαντες οταν μιλαμε για μουσική... αλλα ειναι διαφορετικο να πεταει κανεις μπαντες με υφος "οταν αγοραζα δισκους εσεις ακουγατε μπακστρητ μπουζ" και αλλο το να τις χρησιμοποιει για να φτιαξει ενα επιχειρημα... ουτε αμυνα ουτε επιθεση παιζω, δεν ειμαι πολυ των σπορ ετσι κι αλλιως. Αλλος νομιζω την εχει δει τη φαση pissing game...

Anonymous said... Oct 22, 2010, 2:18:00 AM

otan vgalan arrwsteia to our love to admire htan kaloi tote?
twra de s aresoun? sta tartara!!!

etsi einai oi gomenes an kaneis mia malakia ta xehnane ola

einai diskara logw tou parelthontos tous, einai ki autos logos na goustareis

με λίγα λόγια το υποκειμενικο του καθενος δεν μπορει να γίνει- σωνει και καλά- υποκειμενικο του αλλου και αντικειμενικο όλων μας, φαγωθητε λοιπον

νιου

Soul Auctioneer said... Oct 22, 2010, 2:45:00 AM

Nu the peacemaker \m/

Anonymous said... Oct 22, 2010, 11:23:00 AM

καλή τακτική αυτή να απαντάς σε ότι σε συμφέρει κ να φαντάζεσαι διαλόγους τυπου ακουγες backstreet boys, anyway...ας give piece a chance...εις το επανειδιν!!

shin0bi said... Oct 22, 2010, 12:29:00 PM

Νιου, το παρελθόν είναι λόγος να γουστάρεις μια μπάντα, συμφωνώ. Αλλά σίγουρα δεν είναι λόγος να δέχεσαι και ως δισκάρα ό,τι βγάζουν.

Anonymous said... Oct 23, 2010, 8:39:00 PM

αχαχα.ο άλλος ανέφερε τους φελτ και τους φιλντ μάϊς στο απόγειο του obscure μουσικού του γούστου..(νοτ)
και σορρυ κιόλας μαστορα αλλα οι deerhunter έχουν βγάλει καλύτερα άλμπουμ απο τους φιλντ μάϊς.εκτός αν φτάνετε στο σημείο να εξειδανικεύετε όλους τους δίσκους που έχουν βγει πριν το 91 το οποίο το βρίσκω το λιγότερο παθετικ.ανοίχτε τα αυτάκια και ακούστε μουσικούλα.ακόμα βγαίνουν δισκάρες

Anonymous said... Oct 23, 2010, 9:22:00 PM

βγαίνουν δισκάρες αλλά σίγουρα όχι από τους υπερτιμημένους deerhunter, που από ότι καταβαίνω φανερώνουν υπερχείλυση γούστου,κρίμα που είναι στην 4ad. Αντε διάβασε κανα πιτσφορκ τωρα κ προσκύνα πάλι τους animal collective!

Serpentine pad said... Oct 23, 2010, 9:36:00 PM
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Oct 25, 2010, 12:02:00 PM

Λοιπόν…..imo ο δίσκος είναι καλός, με ακόμα καλύτερες στιγμές. Για άλλη μια φορά το review είναι ένα ποζεριλίκη και τίποτα παραπάνω, που δεν λέει απολύτως τίποτα για τον ίδιο τον δίσκο, και ναι I can read between the lines.

Να σημειώσω, εννοείται πως είναι μια από τα ίδια, αλλά αυτός είναι ο ήχος τους, αυτό έκαναν, αυτό κάνουν και αυτό θα συνεχίσουν φαντάζομαι να κάνουν, μέχρι να τους έρθει η όρεξη ( επιφοίτηση ? ) να κανουν κάτι διαφορετικό.

Ευχαριστώ.

Anonymous said... Oct 25, 2010, 9:58:00 PM

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα 100% με τον προλαλήσαντα για το υφος του review. Απο κει κ πέρα πολύ πρεμούρα για το τίποτα, ούτε οι νέοι Radiohead είναι οι Deerhunter (κ ποτε δεν θα γίνουν) ούτε κ αχρηστοι, τετοιοι είναι oi Jet, Razorlight, kaiser chiefs κτλ.

Μια καλή μπάντα που κατα τη γνώμη μου το τελευταίο τους αλμπουμ δεν ειναι καλύτερο ουτε από το τελευταίο wolf parade, ουτε καν από το τελευταιο Hot hot heat.

Δεν υφίσταται καν συγκριση με ΜGΜΤ, Νational, Liars..θα ηταν γελίο. Μια ακουστική παπαρίτσα για την blogger γενια των 25αρηδων κ τίποτα παραπάνω, totally forgetable.

Anonymous said... May 8, 2011, 3:57:00 AM

autos pou egrapse ayto to kai kala exipni kritiki xa xa xa xa
ma poso ilithios mporei na eise pes mou poso
kai poso asxetos .apla gelasa me auta pou diavasa polu se kalosou vlaka
oi interpol eine apla interpol kai eise polu elaxistos
na tous pianeis vlaka na tous kritikareis
xa xa poso vlakas eise .
se kalo sou gelasa me

arrostia said... May 15, 2011, 2:08:00 PM

γράψε πρώτα ελληνικά, μάθε να χρησιμοποιείς τον μπλόγκερ για να βλέπεις αν αυτός που γράφει είναι άντρας ή γυναίκα και στη συνέχεια μαθαίνεις και από μουσική.

Anonymous said... Aug 8, 2011, 12:01:00 PM

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΚΡΟΑΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΠΟΛ, TURN ON THE BRUGHT LIGHTS ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ,ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΕΙΔΑΝ Κ ΟΙ"ΑΝΙΔΕΟΙ" ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ. Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΑΛΙ...

Post a Comment