10 December 2010

Νέες κυκλοφορίες vol. II

Συνεχίζουμε με μερικά δισκάκια ακόμα:



Soulfly – Omen


Ο Max βγάζει απλά άλλο έναν δίσκο με άλλο ένα από τα πολλά πρότζεκτ του. Οι συνεχείς αλλαγές που κάνει κι αυτός στην σύνθεση των Soulfly δεν νομίζω ότι βοηθάει ιδιαίτερα.






Mike Patton – Mondo Cane


Ο χαμαιλέοντας εδώ κάνει δοκιμές με κλασική μουσική. Γραμμένο στα ιταλικά εξ΄ολοκλήρου από τον ίδιο, φόρος τιμής στην Ιταλίδα πρώην γυναίκα του που τον έστειλε σπίτι του, φόρεσε φράκο και τα λέει με τη συνοδεία ορχήστρας. Άλλη μια πτυχή του Patton.
Για τους οπαδούς επιβάλλεται, για τους άλλους δεν το λες και άσχημο…


 
Sasquatch - III

Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Το ακούς άνετα, δεν θα μείνει αξέχαστο.


Monster Magnet – Mastermind

Αν σε πάρουνε τα χρόνια… Μετά και τα προβλήματα υγείας που είχε ο Dave Wyndorf επιστρέφει. Τα χρονάκια που βαραίνουν την καμπούρα του είναι εμφανή. Καλός δίσκος για οποιαδήποτε άλλη μπάντα. Για τους Monster Magnet και το επίπεδό τους είναι μέτριο και κουραστικό.

8 comments:

Anonymous said... Dec 15, 2010, 9:38:00 AM

poly nees, spartarane!!!!!fresko prama apo to kalokairi!

shin0bi said... Dec 15, 2010, 2:22:00 PM

Για πες μας ρε μάστορα μέχρι πόσες μέρες από την κυκλοφορία τους, δέχεσαι τους δίσκους ως νέους. Για να ξέρουμε να τρέχουμε να σε ενημερώνουμε έγκαιρα. Μην μένεις και χωρίς την πληροφορία.

shin0bi said... Dec 15, 2010, 2:26:00 PM

Επίσης, προτείνω να υιοθετήσουμε και μια κάποια ορολογία.
Πχ, βγήκε κάτι πριν 3 μήνες, άλλα εγώ το άκουσα τώρα;
Θα λέω "ΨΨψψψψ, άκουσα τον παλιό που βγάλανε οι τάδε".

Anonymous said... Dec 18, 2010, 8:04:00 AM

Αν περίμενα εσενα για ενημέρωση θα έπρεπε να πηγαίνω με την όπισθεν. Τι να μας πεις τωρα για τον Patton, τους Soulfly 6 μηνες μετά, δεν βγήκαν αλλοι δισκοι στο ενδιαμεσο?, δεν εχω δει πουθενα, πουθενα όμως να χαρακτηριζονται νεες αφίξεις cd που κυκλοφορησαν τον Μαιο. Τωρα τι προτείνεις εσυ άστο...δεν είμαστε στην εποχή του ενος περιδικου τον μηνα...οι πληροφορίες τρεχουν κ από φαινεται δεν μπορεις να τις προφτασεις.

shin0bi said... Dec 18, 2010, 7:55:00 PM

Μου κανες τα μούτρα κρέας τώρα. Μάλλον η ηλεκτρονική έκδοση του Soundholikz, του μεγάλου αυτού ενημερωτικού οίκου πάει από το κακό στο χειρότερο. Την παλεύετε ρε; Χαζοί είστε; Το rocking.gr είμαστε; Τώρα ήθελα να γράψω, τι μου λέτε;Μπλογκ είναι, όποτε γουστάρουμε γράφουμε, ό,τι γουστάρουμε. Δηλαδή εσύ είσαι πελάτης μου; Κουνήστε λίγο το κεφάλι σας ρε. Με πληρώνετε μήπως για να σας ενημερώνω άμεσα;
Στ'αρχίδια μου πόσοι δίσκοι βγήκαν ενδιάμεσα. Τι μαλακίες είναι αυτές,"οι πληροφορίες τρέχουν και δεν μπορείς να τις προφτάσεις"; Δεν είναι δουλειά μου να γράφω στο μπλογκ.

shin0bi said... Dec 18, 2010, 7:56:00 PM

Επίσης,
μάθε να διαβάζεις και να κατανοείς. Που είπα εγώ νέες αφίξεις; Αυτές γίνονται στο Ελ. Βενιζέλος και στο Μετρόπολις. Δεν είναι μαγαζί εδώ, μην μπερδεύεσαι. Να λεγα " έλα κόσμε πάρε φρέσκο...", ναι, να με κράξεις γιατι πλασάρω μούφες. Έχω να κερδίσω κάτι να ψάχνω πότε κυκλοφορεί κάθε δίσκος;;
Δεν είναι νέες κυκλοφορίες των συγκροτημάτων/καλλιτεχνών;;;
Πως τις λες εσύ; Παλιές;

Anonymous said... Dec 18, 2010, 10:11:00 PM

Μαλλον έχει μεγάλη διαφορά το νεες αφίξεις με το νέες κυκλοφοριές κ εγω δεν μπορώ να το συλλάβω προφανως. Δεν σε πληρωνουμε ρε αδελφέ,το κομματι σου κανεις κ μπραβο σου. Ισως να φταίω εγω που θεωρω νέα κυκλοφορία κάτι που κυκλοφόρησε βαριά δυο μηνες πριν, από τη στιγμή που αφήνεις να κάνουν σχολια ηθελα να το καυτηριασω!

Anonymous said... Dec 25, 2010, 10:54:00 PM

shinobi eheis ksefygei teleiws. vres allo hobby giati afto se halaei

Post a Comment