06 April 2009

65 Days Of Static Live Report @ Gagarin, 4/4/09

Σάββατο απόγευμα πίνουμε τις μπιρίτσες μας με τον συνάδελφο στην Πλάκα...Θα πάω στο live το βράδυ.Έλα, μου λέει, θα γουστάρεις, παίζουν ωραία, αραχτοί θα είμαστε, θα πιούμε τα ρόνια μας και θα την κάνουμε. Δε γαμείς λέω, πάμε. Ότι είχε τελειώσει το support και τα αγγλάκια κουρδίζαν τις κιθάρες όταν φτάσαμε. Σχεδόν γεμάτο το Gagarin, ομολογουμένως δεν το περίμενα. Παίρνω λοιπόν τη μπιρίτσα μου και περιμένω. Ξεκινάμε...

Ο ήχος του Gagarin παραδοσιακά κακός δεν μου δίνει και τις καλύτερες εντυπώσεις. Πάμε μπροστά λέμε ,ακούγεται καλύτερα .Κλάϊν. Τα ίδια. Τα αγγλάκια με ύφος χιλίων καρδιναλίων απτόητα επιδίδονται σε μια άνευ προηγουμένου poserάδικη εμφάνιση...Ελικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω απο πού πηγάζει. Σιγά ρε ,ποιοί είστε, οι U2; Η παίζετε καμια τόσο super μουσική και δεν το 'χα πάρει χαμπάρι; Με κάτι μπλιμπλίκια παλεύαν οι 2 και που και πού χτυπάγαν και καμιά χορδή. Υφάκι τρελό λες και δίνουν ρέστα. 'Αχαρο πρόγραμμα, χωρίς χρώμα, παντελώς αδιάφορο, με λίγα λόγια το setάκι τους ήταν Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ.
Τί να κάνω λέω, ας κάνω αυτό που λέγαμε στην αρχή, ας πιούμε καμια μπίρα. Παω , παίρνω...οοοοοπ την κάνουν τα πουλάκια μου στην 1 ώρα. Τόσο μούρες είναι που δεν μας κάναν καν τη χάρη να βγουν έστω και για ένα τιποτένιο 10λεπτο encore. Ντροπή και αίσχος!! Και μετά λένε για τα μεγάλα συγκροτήματα τύπου Metallica ότι τους νοιάζουν μόνο τα φράγκα και έχουν ακριβά εισιτήρια. Τουλάχιστον αυτοί με σέβονται και παίζουν κι ένα 2ωρο να γουστάρω. Τέλος πραγματικά απόρησα με τον κόσμο που δεν έκραξε. Μάλλον υπνωτίστηκε απο την άθλια εμφάνιση των 65 Days Of Static και το ξέχασε.

Σπίτι σας αγγλάκια και μην ξανάρθετε μέχρι να αλλάξετε συμπεριφορά.
Υ.Γ.: Στο παλληκάρι που παίζει drums: Αγορίνα μου, μην κοπανιέσαι έτσι, δεν ακούγονται δυνατότερα τα τύμπανα.

12 comments:

mamanis said... Apr 6, 2009, 4:22:00 PM

Χάλια μαύρα. Έπρεπε να μοίραζαν ντομάτες στο bar. Σόρι για όσους πήρα στον λαιμό μου (Sorry Shino).

Lou said... Apr 6, 2009, 8:36:00 PM

τελεια ήταν, περάσαμε υπέροχα.
ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που με επεισαν να πάω.

Anonymous said... Apr 6, 2009, 9:35:00 PM

kanis poli megalo lathos. Pou ides oti gratzounousan xordes? o basistas den akoustike katholou se olo to "live"... oi kithares akoustikan sinolika 5% k auto oxi pezontas kapio solo... oute kan akornta!!! mono kati fuzzy gratzounies pou k pou. Itan olo playback!!! o monadikos pou epeze "support" itan o drummer pou ton akouges pou k pou. Nane kala o pitsirikas mprosta mou pou fonakse "Volume Up" ... k asfalos meta apo auti tin iperoxi ataka to group apoxorise. Oi pozeria de me enoxlise.. arki na pezane.. Zito k ego signomi apo osous paresira.

Anonymous said... Apr 6, 2009, 9:41:00 PM

ps: Bravo sou pou ta egrapses opos ine ta pramata giati arketes mparoufes diavasame simera gia auto to live..

me ektimisi o anonimos apo pano..

Anonymous said... Apr 8, 2009, 2:28:00 PM

65 minutes of incoherent sound δηλαδή....

prwti fora pou de piga se sinaulia pou pragmatika ithela (logw aprooptis swmatikis katastasis)kai de to metaniwsa...
eida k videos sto utube pou anebasane kai ontws pisteuw oti ta pragmata einai opws poli swsta ta periegrapses...(ante sti kaliteri na akougotane kanena apo ta palia tus kommatia)...
alla den einai telika ola ta sigrotimata gia skini...
mipws katalabane re pedia poso xalia pezane gi auto tin kanane toso grigora?


M.

shin0bi said... Apr 8, 2009, 3:58:00 PM

Γενικά οι instrumental μπαντες δεν κάνουν και παρα πολυ για headliners. Αν δεν το χουν πολυ κουράζουν.
¨Αλλα ακόμα κι αν είναι έτσι και καταλάβαν οτι ήταν χάλια, γιατί την κάναν; Ας προσπαθούσαν να αλλάξουν λίγο μπας και συμμαζέψουν τα ασυμμάζεφτα. Αν δεν μπορούν ας μην εμφανίζονται και ας παίζουν μόνο στο σαλόνι τους.

Lou said... Apr 8, 2009, 10:37:00 PM

http://www.avopolis.gr/live/default.asp?ID=1133

ορίστε σοβαρό review :-P

(πλάκα-πλάκα, tiger τη γλύτωσες την κουκουρουκιά!)

tiger said... Apr 9, 2009, 1:34:00 PM

@lou ναι ρε,τυχερη ημουν :)
τωρα τελευταια εχω πολλη τυχη...

Anonymous said... Apr 9, 2009, 2:23:00 PM

paikse ena lotto

shin0bi said... Apr 9, 2009, 3:10:00 PM

Lou, προφανώς ο κουμπάρος στο Avopolis δεν γνωρίζει οτι γίνονται και αλλού συναυλίες( πχ ΑΝ) που παίζουν instrumental. Μαλλον πρέπει να ήταν σε άλλη συναυλία, αφού έβλεπε ακατάληπτα riff σε κιθάρες που δεν ακουμπήθηκαν καν και εκστασιασμένο κόσμο, ο οποίος το μόνο που μπορεί να τον αποσβόλωσε ήταν η ανία. Να του δώσουμε όμως και ένα credit γιατί ανέφερε το απαράδεκτό της διάρκειας. Τέλος για να μην είμαστε και άδικοι, πληρώνεται για να γράφει οπότε μπορεί και να μην "επιτρέπεται" να κράξει για ευνόητους λόγους.

tiger said... Apr 9, 2009, 6:11:00 PM

@ ανώνυμος
βρε αυτο λεμε...επαιξα και κερδισα ηδη.
γραψε και το ονοματακι σου, μην ντρεπεσαι.

cybernaut667 said... Apr 9, 2009, 8:37:00 PM

οταν τους ειδα πριν μερικα χρονια στην ουτρεχτη μου αρεσαν παααρα πολυ. δεν πηγα εδω λογω boycot sthn alterground για προσωπικους λογους αλλα κ tis ηλιθιες τιμες που βαζει.
ε φυσικα δεν το μετανοιωσα.. nightstalker aurio κ αυτα ειναι live

Post a Comment