04 July 2009

THE BLACK LEAGUE - Ghost Brothel

Οι Black League είναι μια μπάντα από την Φιλανδία αλλά ακούγονται σαν Αμερικανοί. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί παίζουν σκληρό (αμερικάνικου στιλ) Rock n’ Roll / Stoner-Rock με αρκετά στοιχεία από Corrosion Of Conformity και Soil (χωρίς όμως να φτάνουν την κλάση τους). Επίσης έχουν και αρκετά στοιχεία παλαιομοδίτικου Hard Rock (ειδικά σε ορισμένα ρεφρέν) αλλά και Metal.
Γενικώς το έχουν. Το κατέχουν το άθλημα. Οι συνθέσεις όμως παραπέμπουν σε χιλιοακουσμένα πράγματα. Δηλαδή δεν ακούμε κάτι καινούργιο, αλλά ανακυκλωμένους ήχους που κάτι θυμίζουν από τα παλιά (και όχι μόνο). Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό από θέμα εκτελέσεως .
Το "Ghost Brothel" μπορεί να μην είναι κάτι φοβερό και τρομερό αλλά σίγουρα είναι ότι πρέπει για να συνοδέψουμε την μπίρα μας.

Βαθμολογία: 6,5/10

2 comments:

Anonymous said... Jul 9, 2009, 8:39:00 PM

Με απογοήτευσες μαμάνη..
Το "Ghost Brothel" ήρθε να γιατρέψει πολλές από τις πληγές που μας έχουν ανοίξει διάφοροι με τα μουσικά τους εκτρώματα..
Θυμίζουν τους θρυλικούς Sixty Watt Shaman και λυπάμαι αλλά έφτασαν με άνεση τους Soil..
Ναι,ακολουθούν, σε σχέση με το Utopia A.D., πιο συμβατές φόρμουλες,αλλά μάλλον αυτές θα καθιερώσουν..
Απλά εκπληκτική μπάντα...
Mr Bin.

mamanis said... Jul 15, 2009, 5:51:00 PM

Γνωρίζω πόσο πολύ σου αρέσουν οι Sixty Watt Shaman και όντως τους θυμίζουν και αυτούς αρκετά. Αλλά δεν έπαθα και την πλάκα μου. Άντε μέχρι 7/10. Για παραπάνω δεν νομίζω.

Post a Comment