04 July 2009

Planet Of Zeus, Bliss, Dive, 1000mods Live Report @ AN Club, 3/7/09

Μια ιστορική μέρα όπως η σημερινή απαιτεί μια κάποιου έιδους προθέρμανση και μιας και έκατσα για πάρτη των Karma To Burn το ΣΚ στην Αθήνα, είπα να πάω και την Παρασκευή μια βόλτα από το ΑΝ. To lineup άλλωστε ήταν ότι πρέπει για να περάσουμε το βραδάκι της Παρασκευής. Σκάμε κατά τις 10 στο γνωστό σημείο, ως συνήθως το πρόγραμμα του ΑΝ δεν τηρείται (ΕΛΕΟΣ), οπότε το παίρνουμε απόφαση ότι πριν τις 2 δεν ξεμπερδεύουμε απο κει.
Ξεκίνημα λοιπόν με 1000mods. Πολύ δυνατοί όπως πάντα, πολύ καλή σκηνική παρουσία και με τον αφάνα πίσω απο τα τύμπανα να τα σπάει ( κυριολεκτικά...έριξε κάτω ένα πιατίνι!!!). Πολύ καλύτεροι ζωντανά από το CD.
Η συνέχεια περιλαμβάνει Dive. Μάλλον αδιάφοροι, χωρίς εμπνεύσεις, δεν πείθουν. Ανεβήκαμε πάνω για μια κράκουλη γιατί η "δίψα" του ΑΝ δεν παλεύεται καλοκαιριάτικα.

Για τους Bliss είχα ακούσει, αλλά live δεν είχε τύχει να τους δω μέχρι τώρα. Εεεε, χτες το μετάνιωσα. Τόσο γεμάτη μουσική από τρίο είχα καιρό να ακούσω και μάλιστα από νέο συγκρότημα. Κάτι μεταξύ Tool και stoner σε ισόποσες δόσεις με καταιγισμό από riff και φωνητικά να μας θυμίζουν κάτι από Cobain. Εκπληκτική ομοιογένεια και παίξιμο λες και έχουν κάνει πάνω από 200 live. Σίγουρα οι καλύτεροι της βραδιάς, κλέψανε πραγματικά την παράσταση και τα χειροκροτήματα όλων.


Για το κλείσιμο ήρθαν οι Planet of Zeus, οι οποίοι δυστυχώς σκόνταψαν πάνω στην εμφάνιση των Bliss. Παρόλα αυτά δεν πτοήθηκαν και γέμισαν το υπόλοιπο της βραδίας με "σουηδίλες". Πολύ κάλοί και αυτοί, δεν μας άφησαν σε ησυχία και το headbanging είχε την τιμητική του.


Έτσι φτάσαμε στις 2 το πρωί. Το μόνο που μένει είναι να δούμε και σήμερα τους θεούς του instrumental.

(Photos by Mamanis)

2 comments:

mamanis said... Jul 22, 2009, 4:59:00 PM

Μεγάλη μπάντα οι Bliss!

Anonymous said... Sep 12, 2009, 1:21:00 AM

mathe ligo mpalitsa agori mou. oi bliss exoun ontws kanei panw apo 200 live.

Post a Comment