01 December 2009

UNKLE live on New Year's Eve! (Just [ch]oking...)

Χαρήκατε πουλάκια μου ε;

Αμ δε.

Συνεχίζοντας το blue balls effect του ποστ της αρρώστιας σχετικά με την υποτιθέμενη εμφάνιση των Knife στη Ψωροκώσταινα σας ενημερώνω οτι η βρώμα που κυκλοφορεί ονλάιν σχετικά με εμφάνιση των Unkle παραμονη πρωτοχρονιάς στην Αθήνα αφορά σε DJ set του αγαπητού James Lavelle σ' ενα κουστουμάτο πάρτυ - παραθέτω το πρες ρηλήζ:

"Οδηγίες για την Παραμονή πρωτοχρονιάς: 00:01 Σπίτι – Αλλαγή χρόνου με μαμά, μπαμπά, κλσ(και λοιπούς συγγενείς): φιλιά, κι άλλα φιλιά, σαμπάνια, ευχές, γαλοπούλα με γέμιση. Διάρκεια: 30’ με 45’ (το πολύ). 01:00 (περίπου) Αυτοκίνητο - με κολλητούς-ές, με τον έρωτα της ζωής σου, με αυτούς που πραγματικά θέλεις να είσαι την Πρωτοχρονιά 02:00 (το αργότερο) στο Ballroom του Intercontinental Hotel – το μεγαλύτερο πάρτυ της Αθήνας, με το πιο όμορφο crowd και την καλύτερη διάθεση για μια τέλεια, ολοκαίνουργια χρονιά. Full sound system, huge video walls, special new year’s eve decoration, VIP Prive Area, Hosts, δύο από τους κορυφαίους DJs του πλανήτη και αγαπημένους του ελληνικού κοινού: Hernan Cattaneo (No11 DJ στον κόσμο για το 2006) James Lavelle (UNKLE). "

Δε ξέρω που κάνει και πως κάνει πρωτοχρονιά ο τυπάς που έγραψε το πρες ρηλήζ αλλα εγώ τα 2 τελευταίες φορές εχω αλλάξει χρονιά στη χέστρα και στο ιντερνετ (και οι 2 φάσεις αυτές έθεσαν το μοτίβο για την κάθε χρονιά δυστυχώς).

Διαβάζω για VIP rooms και μου μυρίζει ανθρωπινό κρέας - θα έχει αραγε και κορίτσια για 'χoρό'; One can dream...

Τελος πάντων, εν συντομία και με τα αθάνατα λόγια του Wayne απ' το Wayne's World:

6 comments:

arrostia said... Dec 1, 2009, 9:26:00 PM

αχαχαχαχχαχαχχαχαχαχ ρε την πατήσαμε!!!

Soul Auctioneer said... Dec 1, 2009, 9:27:00 PM

Πάλι πέσαμε στη σκουληκότρυπα...

zappa said... Dec 1, 2009, 10:41:00 PM

re soul, mias kai to xete me tin arrwsteia den mas fernete kai tous Baroness se tripple bill me tous Mastodon kai tous Mr Bungle gia mas ta zwntana?

shin0bi said... Dec 1, 2009, 10:41:00 PM

Ό,τι να ΄ναι!!
Ρε επιβεβαιώστε αυτά που γράφετε!!!
Και μην ξεχάσω...όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πιθανολογείται ότι εμφάνιση στη χώρα μας θα κάνουν και οι Red Hot Chili Peppers!

Soul Auctioneer said... Dec 1, 2009, 11:21:00 PM

Το ποστ απ' την αρχή εκανε σαφές οτι δεν θα έρθουνε οι Unkle... Απλα μιας και το theme της ημέρας ειναι η απογοήτευση ακολούθησα στα βήματα που χάραξε η αρρώστια!!!

nikisot said... Dec 2, 2009, 9:33:00 AM

james lavelle gia akoma mia fora, eleos.

Post a Comment