09 January 2010

XIU XIU-Dear God , I Hate Myself

Dear God , I Hate Myself…Κάθομαι και τρώω αμύγδαλα , δηλώνω πως έχω έμπνευση κουλουριασμένη σε μια πολυθρόνα με τις πιτζάμες μου . Σήμερα έκανα μια επίσκεψη στη θάλασσα , περπάτησα , γέμησαν τα παππούτσια μου άμμο , με βγάλανε φωτογραφίες , απαθανατίστηκε η στιγμή , δεν ξέρω ..σχεδόν..μου άρεσε... Μου έδωσε μια αίσθηση ελευθερίας .Πάντα πίστευα πως η θάλασσα κάτω από ένα μουντό ουρανό αγαπιέται εύκολα . Δεν έφτασα και σε τέτοιο συναισθηματικό επίπεδο , είπαμε , ένιωσα καλά όμως , περίεργο... Σήμερα άκουσα την επερχόμενη κυκλοφορία των Xiu Xiu , μάλλον όλη μέρα , με διάλειμμα τη θάλασσα ...αυτό άκουγα . Chocolate Makes You Happy…Τον τελευταίο καιρό και η σοκολάτα με κάνει να νιώθω καλά . Ποτέ δεν της είχα αδυναμία επίσης , τώρα μου δίνει ένα αίσθημα εξάρτησης . Κακό αυτό .
Το album είναι σα να τρως σοκολάτα ...αλλά crunch ...και λευκή μάλιστα ...Τη στιγμή που την τρως και λες ‘γαμώ , την θέλω όοοολη’ σκάει ο πιτσιρικάς από δίπλα με το κωλοπαίχνιδό του και σου γαμάει τη μελωδία που μόλις έχεις βάλει τσίτα στα ηχεία ...Nintendo ρε μάγκα ? Impossible Feeling . Κάπως έτσι νιώθω με τον δίσκο . Ξαφνικά γουστάρω τόσο πολύ τον παραπάνω συνδυασμό που παρακαλάω τον πιτσιρικά να κάτσει παραπάνω , μου ζητάει τη μισή σοκολάτα , τη δίνω χωρίς δεύτερη κουβέντα , απλά για ακόμα λίγο μπλιμπλίκι από το Nintendo του . Σε αυτόν τον δίσκο η Caralee McElroy δε βρίσκεται στους Xiu Xiu πια , παίζει μπάλα στους Cold Cave αν και βρήκε άξια αντικαταστάτρια , την κυρία Angela Seo , πολύ πιο όμορφη ...Πολύ καιρό είχα να δώσω πληροφορία για μια μπάντα , ε? Πως να μην το κάνω για αυτήν εδώ αφού από το όνομα της και μόνο θα ήτανε σίγουρο το ενδιαφέρον μου για αυτούς ? Κίνα , άλλη μια σκηνοθέτης που γουστάρω απίστευτα και γυναίκα παρακαλώ . Joan Chen , Shanghai ..ουφ...πάλι άρχισα με τα ταξίδια , πάω αμέσως παρακάτω... Apple For A Brain . Αντικατέστησα την σοκολάτα με ένα μήλο , παίρνω και βιταμίνες τώρα ,βάζω τον δίσκο από την αρχή , με το πιτσιρίκι δίπλα μου ακόμα ....The Fabrizio Palumbo Retaliation  , τώρα θα ήθελα να τον διώξω τον πιτσιρικά αλλά έλα που με έφτιαξε απίστευτα , παίξε εσύ ακούω εγώ , θα σε πάω μετά και στη θάλασσα .....μέχρι τότε ας στρίψω ένα τσιγάρο.....

Το album θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου

8,6/10

11 comments:

Anonymous said... Jan 11, 2010, 6:25:00 AM

Mάπα των Xiu Xiu αλλά και μάπα το καινούριο των Spoon, που θα μας βγάλει το 2010?Άντε τουλάχιστον να βγει των Autolux να γουστάρουμε λιγάκι φέτος.

Raggedy Man said... Jan 11, 2010, 8:16:00 AM

Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως, όπως να 'ναι με τον από πάνω... Άρρωστος δίσκος, αλλά έχω τρελό κόλλημα με δαύτους και δίσκο με ρεψίδια να βγάλει ο έτσι θα λαλήσω, επομένως δεν παίζει να 'μαι και ο αντικειμενικότερος των κριτικών, so...

arrostia said... Jan 11, 2010, 9:15:00 AM

οι Spoon δε βγάζουν μάπες.

nikisot said... Jan 11, 2010, 9:16:00 AM

egw de 8a pw gia to disko alla gia th 8alassa.eides pou kati sou ekane h ammos stis mpalarines?

arrostia said... Jan 11, 2010, 12:37:00 PM

είναι η βόλτα που μέτρησε μαζί σου και είναι και η απίστευτη περίοδος που διανύω γενικότερα....

Anonymous said... Jan 11, 2010, 3:32:00 PM

@arrostia. oi perissoteroi vgazoun mapes alla kamia fora h latreia mas tyflwnei


@indiefuck. so what?toulaxiston mh diafwneis an den mporeis na eisai antikeimenikos kai pistevw oti enas diskos me repsidia apo autous ontws tha eixe pio polu endiaferon, nai edw hsoun polu antikeimenikos, eides pou ta kataferneis...?

arrostia said... Jan 11, 2010, 5:15:00 PM

Έλα ρε Mud...η λατρεία είναι λατρεία και μάπα σε καμία περίπτωση δεν βγαίνει από λατρεία.Αντικειμενική άποψη δεν μπορώ να εκφράσω γιατί δεν το άκουσα ούτε ολόκληρο, ούτε προσεκτικά.Το μόνο που μπόρεσα να διακρίνω είναι πως δεν είναι μάπα σε καμία περίπτωση.Αλλά όπως είπες και εσύ αυτή την μπάντα την λατρεύω.όσο για τους xiu xiu ....τους θεωρούσα πάντα γαμάτους αλλά όχι για όλους τους δίσκους .Κόλλημα δεν είχα ποτέ.Παρόλα αυτα ο Stewart αν ρεφτεί στα μούτρα μου θα ξενερώσω.

Soul Auctioneer said... Jan 11, 2010, 11:47:00 PM

Ε οχι και μουφα το νεο Spoon. Και το Xiu Xiu γαμεί. Μπήκε όμορφα το 2010...

Ρησπέκτ πάλι στην αρρώστεια για τα θεικά ρηβιούζ.

Εγώ γουστάρω τζατζικορέψιμο.

Anonymous said... Jan 12, 2010, 2:46:00 PM

axtipito trio eisaste, mia grothia gia tous xiu xiu

nikisot said... Jan 12, 2010, 3:11:00 PM

egw gia thn paralia

Soul Auctioneer said... Jan 13, 2010, 10:03:00 AM

Θέλουμε ελεύθερη εμείς πατρίδααα
και πανανθρώπινη τη λευτεριάααα (και τους Xiu Xiu)

Post a Comment