26 January 2009

Blind Dog - Captain Dog Logs Out

Πραγματικά δεν ξέρω πως να ξεκινήσω αυτό το άρθρο. Οι Blind Dog μας εγκαταλείπουν με την ανεπίσημη κυκλοφορία του 3ου τους δίσκου. Η μπάντα ανακοίνωσε τη διάλυσή της και προχώρησε στη δωρεάν διάθεση 7 κομματιών που είχε ήδη έτοιμα μέσα απο το site της. Γιαυτό το λόγο και μόνο τους αξίζουν άπειρα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Αυτά για να τα βλέπουν και κάποιοι που πάνε να βγάλουν και απο τη μύγα ξίγκι.Με μεγάλη μου λύπη λοιπόν σας παρουσιάζω το ...

Captain Dog Logs Out. Οι Blind Dog είναι μαζί με τους Dozer και τους Truckfighters αυτοί που δώσαν μια επιπλέον διάσταση στο stoner, προσθέτοντας μερικά στοιχεία όπως κάποια πιο rock solo και φυσικά τα απίστευτα riffακια που εμείς συνηθίζουμε να λέμε "σουηδίλες".
O Tobias Nilsson, με φωνή γεμάτη μπάσο και γρέζι φροντίζει να μας ξεσηκώσει, δίνοντας το στίγμα της σωστής stoner φωνής, δείχνοντας μας όμως και παράλληλα στα "Astray" και "Help You From Yourself" ότι αν θέλει έχει μια αρκετά μελωδική φωνή.
Για τα riffs του δίσκου τι να πω...από που ν'αρχίσω και που να τελειώσω. Από τις εισαγωγές όλων των κομματιών ή απο το ξέσπασμα στο 2¨50 του "Astray" ( απομακρυνθείτε απο εύθραυστα αντικείμενα). Ειλικρινά, είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο άκουσα από rock/stoner τον τελευταίο καιρό και λυπάμαι που δεν πρόλαβα να το συμπεριλάβω στα καλύτερα του 2008( μπαίνει εύκολα στα καλύτερα 5 της χρονιάς).To album μπορείτε να το βρείτε στο site της μπάντας.
http://www.blinddog.se/
Προμηθευτείτε λοιπόν μερικές μπίρες και καλή ακρόαση!


Βαθμολογία: 8.5/10


1 comments:

mamanis said... Jan 26, 2009, 2:39:00 PM

Respect! \m/
Κρίμα που διαλύσανε! Μεγάλη μπάντα!
Πολύ καλό το άλμπουμ! Τρελές «σουηδίλες» για πολλές μπίρες!

Skål

Post a Comment