13 May 2009

Αναβολή της συναυλίας των Depeche Mode

Άψογο ξεκίνημα για το συναυλιακό καλοκαίρι. Η πολυαναμενόμενη συναυλία των Depeche Mode στην Μαλακάσα τελικά δεν έγινε!!!!!!!
Ήταν αδιάθετο το αγόρι μας και δεν μπόρεσε... Και του 'χα πει:
Πρόσεχε μην σε πειράξει! Τελικά δεν με άκουσε και έστησαν μεγαλοπρεπώς 30.000 κόσμο που τραβήχτηκε για πάρτη τους στο Terra Vibe. Καλά που είναι και δίπλα και δεν ταλαιπωρήθηκαν στο γυρισμό...
Φυσικά, δεν γίνεται να μην δώσουμε για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην Didi Music για την άψογη οργάνωση, την διευκόλυνση του κόσμου με τα υπερσύγχρονα parking και πάνω απ'ολα την έγκαιρη, άμεση και συνεχή ενημέρωση. Μπράβο και πάλι...
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η συναυλία αναβάλλεται καθώς ο τραγουδιστής δεν δύναται να εμφανιστεί ( είπαμε, τον πείραξε...). Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για ενδεχόμενη νέα ημερομηνία ( ...λέμε τώρα) ή οριστική ματαίωση ( γιατί δεν το κάνουν απο τώρα;;;). Κρατείστε τα εισιτήριά σας, για να πάρετε πίσω ένα μέρος τους , καθώς αφού βγήκαν τα 2 support το μισό θα σας επιστρέψουν και πολύ είναι.
Κρίμα για τον κόσμο που τόσο περίμενε αυτό το live.
Ντροπή στην DidiMusic που δεν ανέβαλλε νωρίτερα τη συναυλία. Δεν νομίζω να περιμένουν να πιστέψουμε οτι ήταν κάτι της τελευταίας στιγμής. Μια λέξη αρμόζει:
ΦΙΑΣΚΟ
και δεν ήταν και πρώτη φορά... Ντροπή!!!

6 comments:

mamanis said... May 13, 2009, 5:34:00 PM

Κάτι για γαστρεντερίτιδα λέγανε σήμερα στο ράδιο. Θα έφαγε κάνα βρομοσούβλακο.
Τον πείραξε!

arrostia said... May 13, 2009, 7:27:00 PM

να σημειωθεί πως η Didi γνώριζε πολύ νωρίτερα για την ακύρωση και πουλάγανε εισητήρια και μετά τις 9!!!!

Lou said... May 13, 2009, 10:00:00 PM

Μέσα από τη ζωή είναι βγαλμένα όλα, δείτε και κανένα βραζιλιάνικο! Την πάτησαν και οι Metallica πριν 2 μήνες στη Στοκχόλμη.
Και όντως, από μια ηλικία και μετά, το σπιντμπολσούβλακο πειράζει το στομάχι. Συντηρητικά λοιπόν απο δω και πέρα, ιδίως στους μια-απ-τα-ίδια δίσκους. Και περαστικά στον άνθρωπα!

libero said... May 13, 2009, 10:22:00 PM

I was in the wrong place at the wrong time
For the wrong reason and the wrong rhyme
On the wrong day of the wrong week
Wrong

Dont worry boyz anf girlz.
Τα καλύτερα έρχονται.

mamanis said... May 15, 2009, 5:03:00 PM

Αθώο τελικά το αθάνατο Ελληνικό σουβλάκι. Άλλος ήταν ο υπαίτιος της «και καλά, γαστρεντερίτιδας». Ένα «κοκτέιλ» που ονομάζεται Speedball και σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχει καμία σχέση με το Mojito.
Επαγγελματίες μουσικοί σου λένε μετά. Αφού σε πειράζει ρε φίλε, τι το πίνεις;

Anonymous said... May 17, 2009, 11:45:00 PM

ετσι γκουσταρω

gahan

Post a Comment