21 February 2009

End of Level Boss

Οι End of Level Boss είναι μια τετραμελής μπάντα που δημιουργήθηκε το 2003 στο Λονδίνο και τα 2 albums που έχουν στο ενεργητικό τους, Prologue (2005) και Inside the Difference Engine (2007) κινούνται ανάμεσα σε post grunge, stoner, metal, progressive, space rock αλλά και doom ήχους. Ρωτάς τώρα εσύ και με το δίκιο σου: δένουν με επιτυχία?
Το the point για να μη μου κοιμηθείς κιόλας: αν φοράς ακόμα το Badmotorfinger t-shirt σου, αν λατρεύεις τη φωνή του Garcia την ώρα που χώνει τα οh yeah, you cry like I care!!! και αν ο αγαπημένος σου Qotsa δίσκος είναι το Songs for the Deaf, ξεκίνα με το Inside the Difference Engine. Θα βρεις συνδετικό κρίκο King Crimson και Voivod, θα σου έγραφα και για πρώιμους Meshuggah αλλά μη σου χτυπήσω ευαίσθητο σημείο.
Ο Harry Armstrong έχει Φωνή και ετοιμάσου να πάθεις μεγάλη ζημιά με τη riffάρα του πρώτου κιόλας κομματιού του δίσκου, «Selfishnegativibemerchant» (γιαπεςτοαλλημια?). Οι βαθιά μπασογραμμή και η ασήκωτη κιθάρα του Mr Dinosaur is Lost επιταχύνει στο Reticence, για να αποδώσει τις παλινδρομήσεις του Comers αλλά και τις κλίμακες του Connortations και του Instinktivitus, όπoυ θα ακούσεις τη φωνή του Armostrong να μεταλλάσσεται και να χαμηλώνει με απίστευτη άνεση. Να σου γράψω για την εισαγωγή του End of Line? ...ή να το ακούσεις και τα λέμε αργότερα?

1 comments:

mamanis said... Feb 24, 2009, 3:14:00 PM

Φτιάξε μας Λου!!!

Post a Comment