22 June 2009

EJEKT FESTIVAL 2009 Day 1


WHITE LIES
Δεν έχω να πω και πολλά, γιατί πρόλαβα μόνο το τελευταίο τους κομμάτι. Είδα όμως τον κόσμο, που λόγω ώρας ήταν ακόμα πολύ λίγος, να γουστάρει. Οι WHITE LIES αν και καινούργια μπάντα, έχω την αίσθηση ότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει κοινό. Εντυπωσιασμένη δηλώνω από τη φωνή του Harry McVeigh.

STARSAILOR
Αρκετά συμπαθητική παρουσία οι STARSAILOR, αν και η μουσική τους με αφήνει παγερά αδιάφορη. Έπαιξαν αρκετά καλά, είχαν πολύ καλό ήχο, πολύ καλή φωνή ο τραγουδιστής, αλλά πως να το κάνουμε είναι βαρετοί. Ακόμα και σε 2-3 τραγούδια που λίγο μας αρέσουν, δεν κατάφεραν να μας ξεσηκώσουν.

EDITORS
Προσωπικά ήθελα πολύ να τους δω. Ένας φίλος μου, μου είχε πει ότι είναι πολύ καλοί live και τελικά είχε δίκιο. Ο Tom Smith τα σπάει, και δεν μιλάω μόνο για τη φωνή του. Έπαιξαν κάτι λιγότερο από 1 ώρα, δεν κούρασαν καθόλου, το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα. Εμένα με ενθουσίασαν κιόλας!!!

PIXIES
Αναμονή και μεγάλη προσμονή, ειδικά για όσους δεν τους είχαν δει το 2004. Γύρω στις 11, αρκετά συνεπής, εμφανίζονται οι PIXIES. ΓΑΜΗΣΑΝ..Απλά!! Και δεν μπορώ να ακούω άλλο ούτε για παραφωνίες, ούτε για ξεκούρδιστες κιθάρες. Ήταν απίστευτοι, έπαιξαν σχεδόν 1,5 ώρα και έπαιξαν όλα όσα θέλαμε να ακούσουμε. BONE MACHINE, DEBASER, BROKEN FACE, GIGANTIC, RIVER EUPHRATES, THE HOLIDAY SONG, I BLEED, HERE COMES YOUR MAN, MONKEY GONE TO HEAVEN, WHERE IS MY MIND..και φυσικά το απόλυτο highlight της βραδιάς (για εμένα τουλάχιστον) HEY!!! Δυστυχώς μετά από λίγο μας χαιρετούν, και ακόμα πιο δυστυχώς χωρίς encore!!!

4 comments:

Soul Auctioneer said... Jun 23, 2009, 1:24:00 AM

Ωραίο συναυλιακό ρηβιού Μάτσι για εμας τους κολασμένους που δεν μπορέσαμε να έρθουμε :)

arrostia said... Jun 23, 2009, 1:46:00 PM

white lies-starsailor-editors είναι μπάντες που απλά δεν υπάρχουν στον χάρτη .Απορώ γιατί βάλανε όλες τις μούφα μπάντες με τους Pixies. Γαμάτοι οι Pixies , highlight για εμένα το Into the White και το Velouria.
Διαφωνώ κάθετα matsi-----(arista 3)

matsi said... Jun 23, 2009, 3:51:00 PM

Εννοείται ότι διαφωνούμε κάθετα, εφόσον εσένα σου άρεσε η ερμηνεία των KLAXONS!!
Οι EDITORS πάντως, αντικειμενικά έπαιξαν πολύ καλά, και αν δεν ήσουν τόσο αρνητική με αυτή την μπάντα να μπορούσες να το δεις!!

mamanis said... Jun 23, 2009, 5:22:00 PM

Matsi η αρρώστια είναι κολλημένη με το nu rave. Μάνα nu raver. χα χα χα χα χα χα

Post a Comment