07 June 2009

LACUNA COIL ''Shallow Life''

Καινούργιο album για τους Ιταλούς που μετράνε ήδη μια δεκαετία στην μουσική σκηνή. Με μια ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια και μετά τα πολύ καλά ''Karmacode'' και ''Comalies'' το συγκρότημα αποφάσισε να κάνει το άνοιγμα σε μεγαλύτερο κοινό. Με την πρώτη ακρόαση καταλαβαίνεις ότι απομακρύνονται από τα στενά όρια του metal και απευθύνονται σε ένα mainstream κοινό. Η επιλογή του Don Gilmore (Linkin Park,Avril Lavigne,Duran Duran) ως παραγωγού δεν αφήνει καμμία αμφιβολία ότι ο στόχος είναι η εμπορική επιτυχία στην μεγάλη αγορά των ΗΠΑ.
Στην πυρά λοιπόν το Shallow Life: Κατηγορηματικά όχι! Ποτέ δεν μου άρεσαν οι ταμπέλες και οι αφορισμοί. Εξάλλου οι ίδιοι οι μουσικοί τελικά θα ''εισπράξουν'' την οποιαδήποτε επιτυχία/αποτυχία των μουσικών επιλογών τους.
Πιασάρικα ρεφρέν που σου μένουν στο μυαλό, εναλλαγές στα φωνητικά μεταξύ την Cristina και του Andrea Ferro, ατμοσφαιρικές συνθέσεις, κιθάρες που δίνουν όγκο στα κομμάτια είναι τα ατού του album. 12 τραγούδια έτοιμα να κατακτήσουν τα αμερικάνικα airplay.
Αν σας αρέσουν οι όψιμοι Paradise Lost ή ακόμα οι Evanescence επενδύστε άφοβα.
Αν σας εκνευρίζει το ανιψάκι που είναι κολλημένο με τις Βισσοβανδήδες, βρήκατε το κατάλληλο δωράκι για να του αλλάξετε μυαλά!

Βαθμολογία: Rosemarie's Baby

4 comments:

Anonymous said... Jun 9, 2009, 5:35:00 PM

Thanks libero,pistika na to akusw an kai den eimai fan twn Lacuna Coil!Panta pisteua oti o A.Ferro exei kati apo A.Cairns(therapy?)
Apo mena mallon 8a eispra3un ti disare3ia mu gia auti tin epilogi tus se sxesi me ta palia...

M.

Akusa k ena bonus track onomati 'oblivion'..
Mamani pes tus oti 'oblivion' track gia to 2009 iparxei k malista poli kalitero...xaxaxa

Soul Auctioneer said... Jun 11, 2009, 2:45:00 AM

Το καλύτερο Ομπλίβιον έβερ ειναι αυτό:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/37/Oblivion_Cover.JPG

τελεία και παύλα ^_^

mamanis said... Jun 11, 2009, 9:53:00 AM

Μόνο για όσους παίζουν RPG.

Soul Auctioneer said... Jun 11, 2009, 10:13:00 AM

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ RPG!???

Post a Comment